Werkwijze

We maken gebruik van verschillende methodes en wetenschappelijk onderbouwde metingen om helderheid te krijgen bij vraagstukken. We laten talent zien en onderzoeken veerkracht en balans.

Positieve psychologie

Het gedachtegoed vanuit de positieve psychologie kenmerkt onze aanpak. Het nodigt uit om te kijken naar dat wat er goed gaat. Het is interessant en zinvol om te weten waarom zaken lukken. Met onze waarderende aanpak kijken we naar het beste in mensen en situaties. De bestaande situatie aanvaarden, wat is er daadwerkelijk van betekenis en hoe laten we dit groeien.


Onze aanpak

Duur en vorm

Tijdens een kennismaking wordt het vraagstuk centraal gesteld. We hebben een doelgerichte en proactieve aanpak. We komen snel tot de kern en zijn oplossingsgericht. Met een korte, maar krachtige trajectduur als gevolg. Gesprekken worden frequent ingepland. We spreken af op locatie of plannen een telefonisch gesprek of online sessie. In overleg en passend bij de situatie.

Maak meteen een afspraak

Instrumenten

Onze gedragsmeting en talentenanalyse wordt ingezet daar waar het aanvullend kan zijn. Het biedt hulp bij zelfontwikkeling. Inzicht in wat drijft en motiveert. En ontwikkel potentieel. Het is opbouwend en positief. Het laat talenten en carrièremogelijkheden zien. Een mooi vertrekpunt bij loopbaan-en ontwikkeltrajecten voor individu, relatie, team en organisatie.

Lees meer over onze instrumenten

Advies op maat

Tijdens een persoonlijke kennismaking staat het vraagstuk centraal. Iedere vraag of situatie is anders en vraagt om een passende benadering. Een voorstel op maat is altijd onderdeel van ons advies.

Vrijblijvende intake

We werken met plezier voor organisaties binnen diverse sectoren 

Inzicht in talent?

Iedereen heeft een eigen combinatie van talenten, gedrag en vaardigheden waarmee je je onderscheidt van anderen. Weten wat dit is geeft je richting, duidelijkheid en de mogelijkheid tot ontwikkelen. Een heldere analyse hiervan vormt de basis voor effectieve stappen binnen jouw loopbaan.

Meer info over de scan