Professionele groei

De arbeidsmarkt ontwikkelt in een rap tempo. Digitalisering en verandering van rollen en werkinhoud.
Blijven investeren en kennis up to date houden is een must.

Blijf in beweging

Regie houden en actief werken aan werk. Werkplezier behouden en vergroten. Praten over wensen en verwachtingen die passen bij de medewerker en de organisatie. In beeld brengen van ambities, werkwaarden en vaardigheden. Werken aan ondernemerschap. Kennis vergroten. Allemaal ingrediënten voor plezierig werken.

Samen kijken we realistisch naar mogelijkheden, zowel binnen en soms ook buiten de eigen organisatie. We ontwerpen een loopbaantraject op maat die volledig aansluit bij de loopbaanvraag. Loopbaanadvies in samenspraak met organisatie en medewerker.

 

Wat levert het op

Arbeidsmobiliteit

Door nieuwe ideeën en concrete mogelijkheden te bespreken en in kaart te brengen creëren we arbeidsmobiliteit. We brengen organisaties en medewerkers met elkaar in contact, verbinden en wisselen kennis uit. Onmisbaar voor de inzetbaarheid, binnen of buiten de organisatie.

Lees meer over werkwijze

Vitaliteit

Vitale medewerkers zijn energiek, fit en mentaal weerbaar. Aandacht voor een goede werk-privé balans is belangrijk. Hierdoor blijven medewerkers tevreden, ontstaat er een lager ziekteverzuim en hogere productiviteit. We doen onderzoek, brengen dit overzichtelijk in kaart en geven advies en denken mee.

Lees meer over werkwijze

Loopbaanadvies
Loopbaanoriëntatie
Re-integratie
Outplacement
Ondernemerschap


We praten graag verder

We werken met plezier met en voor organisaties binnen diverse sectoren

Inzicht in talent?

Iedereen heeft een eigen combinatie van talenten, gedrag en vaardigheden waarmee je je onderscheidt van anderen. Weten wat dit is geeft je richting, duidelijkheid en de mogelijkheid tot ontwikkelen. Een heldere analyse hiervan vormt de basis voor effectieve stappen binnen jouw loopbaan.  

 

Lees meer over de scan