Persoonlijke ontwikkeling

Wanneer je energie positief inzet, kun je het beste ontwikkelen. Daarom is het belangrijk om te weten wat de focus is, om deze scherp te houden.

Zelfbewustzijn vergroten

Voor ontwikkeling is inzicht in talent en drijfveren een mooi begin. Een objectieve kijk hierop zorgt voor passende begeleiding. Hebben medewerkers behoefte om zichzelf te ontwikkelen binnen of buiten de organisatie? Zijn ze toe aan een volgende stap in hun carrière? We ontwerpen een traject op maat. Naar de behoefte van de medewerker.

Wij geloven in blijven ontwikkelen en leren van elkaar. We brengen medewerkers samen, met elkaar in contact en stimuleren kennis delen. Binnen de sectoren waarvoor we werken en intersectoraal. 

 

Wat levert het op

Zelfinzicht

Door kritisch naar je zelf te kijken, zaken onder de loep te nemen, krijg je weer een scherp beeld. Het verheldert en verfrist. Het geeft richting en een nieuwe koers. Een andere manier van werken of juist een bevestiging van wat je al wist.

Lees meer over onze werkwijze

Energie

Wanneer je actief bezig gaat met dat wat jou bezighoudt krijg je meteen energie. De focus ligt op jou. Er is tijd voor je. En aandacht. Je kunt je verhaal kwijt en krijgt nieuwe inzichten. Soms moet je jezelf dat gunnen. En ervan genieten!

Lees meer over onze werkwijze

Persoonlijke ontwikkeling
Leiderschap
Team ontwikkeling
Coaching
Intervisie 

We praten graag verder


Wij werken met plezier met en voor organisaties binnen diverse sectoren 


Inzicht in talent?

Iedereen heeft een eigen combinatie van talenten, gedrag en vaardigheden waarmee je je onderscheidt van anderen. Weten wat dit is geeft je richting, duidelijkheid en de mogelijkheid tot ontwikkelen. Een heldere analyse hiervan vormt de basis voor effectieve stappen binnen jouw loopbaan.

Meer info over de scan