Instrumenten

Om meer zicht te krijgen op het potentieel van medewerkers, zetten we ondersteunende instrumenten in. Als basis voor een traject.

Onderzoeken en analyseren

We werken met verschillende wetenschappelijk gevalideerde metingen die ondersteunen bij talentmanagement en HR vraagstukken. Te gebruiken bij vraagstukken met betrekking tot duurzame inzetbaarheid, ontwikkeling, transitie en werving & selectie. Een uitgebreid rapport op individueel, team of organisatie niveau helpt nieuwe perspectieven te bieden en sleutels inzichtelijk te maken die relevant zijn. 

Uitgelicht

Profilizer methode

De wetenschappelijk gevalideerde, online gedragsmeting maakt gedrag zichtbaar. Het biedt hulp bij (persoonlijke) ontwikkeling en geeft inzicht in wat drijft en motiveert. Het laat zien hoe eigenschappen en kwaliteiten ingezet kunnen worden. Een mooi vertrekpunt bij ontwikkeltrajecten voor individu, relatie, team en organisatie.

Meer over onze instrumenten

Talentenanalyse

Deze online analyse meet drijfveren en talenten en daarmee de motivatie. Het geeft inzicht in werkgebieden en succesvol functioneren. Drijfveren hebben een grote invloed op het gedrag en de ontwikkeling. De talentenanalyse wordt toegepast voor selectie-, ontwikkeling-, mobiliteit-, beroepskeuze- en re-integratie vraagstukken.

Meer over onze instrumenten

Advies op maat

Tijdens een persoonlijke kennismaking staat het vraagstuk centraal. Iedere vraag of situatie is anders en vraagt om een passende benadering. Een voorstel op maat is altijd onderdeel van ons advies.

Vrijblijvende intake

We werken met plezier voor organisaties binnen diverse sectoren 

Inzicht in talent?

Iedereen heeft een eigen combinatie van talenten, gedrag en vaardigheden waarmee je je onderscheidt van anderen. Weten wat dit is geeft je richting, duidelijkheid en de mogelijkheid tot ontwikkelen. Een heldere analyse hiervan vormt de basis voor effectieve stappen binnen jouw loopbaan.

We maken graag kennis