Succesvolle afronding Ontwikkeladvies met behulp van subsidie

Inzicht, ideeën en richting geven

Gepubliceerd op: 23-03-2021

Wat een enorme hoeveelheid aanmeldingen voor het NL Leert Door Ontwikkeladvies hebben we ontvangen in het laatste kwartaal van 2020. Het Ontwikkeladvies was een tijdelijke subsidieregeling van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.  Werknemers, zelfstandigen en werkzoekenden konden kosteloos een ontwikkeladvies volgen bij ons. Er was, landelijk, ruimte voor maximaal 55.000 extra adviestrajecten. Alle trajecten waren binnen twee dagen vergeven! Een duidelijk signaal dat er een behoefte is aan dergelijke ontwikkeladviezen. 

Op dit moment werken we aan de afronding van de laatste adviezen. We hebben veel verschillende verhalen gehoord, verschillende achtergronden en verschillende redenen om mee te doen. Ieder verhaal is uniek! We zijn blij te kunnen zien dat we deelnemers hebben kunnen ondersteunen bij hun loopbaanvragen. Fijn om te zien dat dit voor iedereen, op zijn of haar eigen manier, iets betekend heeft.

Een belangrijk signaal dat ontwikkeling binnen je loopbaan altijd van enorm belang is. Zeker niet alleen tijdens deze crisis. Voorbereid zijn, een plan B hebben en weten wat je waard bent op de arbeidsmarkt!