Marianne is gestart als Matchmaker voor Samenwerk @ Corporatie

Vraag en aanbod samenbrengen

Gepubliceerd op: 21-05-2020

We zijn een uniek samenwerkingsverband van corporaties in Overijssel en Gelderland. Er verandert veel bij woningcorporaties. En zelf zit je natuurlijk ook niet stil. Daarom is het belangrijk om werk te maken van jouw loopbaan.

Samenwerk@Corporatie helpt. Met vacatures, workshops, netwerken, coaching. Niets is ons te gek om te zorgen dat jij klaar bent voor de toekomst. En, minstens zo belangrijk, om te zorgen dat je met plezier naar je werk gaat.

Wanneer kun je als medewerker de Matchmaker inschakelen?

Wanneer je wil natuurlijk, als je tenminste bij een van de aangesloten woningcorporaties werkt. Misschien wil je een nieuwe stap zetten, praten over je werk-privé-balans, of gewoon eens van gedachten wisselen over je toekomst. Zet je je talent wel goed in? Wat is je plan? Marianne luistert, inspireert en brengt je op het juiste spoor. Haar enorme netwerk helpt natuurlijk lekker mee

Wanneer kun je als corporatie de Matchmaker inschakelen?

De functienaam zegt eigenlijk al genoeg. Als Matchmaker maakt Marianne matches tussen medewerkers en corporaties, maar ook tussen corporaties onderling. Boventalligheid bij corporatie A, personeelstekort bij corporatie B, dan ziet Marianne kansen. We werken bovendien aan een poule van medewerkers die een loopbaanstap willen maken. En daarmee kunnen we jouw vacature misschien wel razendsnel vervullen.