Samen zijn wij Dapper

Wij houden van werk. Het houdt ons bezig omdat het jou bezighoudt. Werk werkt immers het best wanneer het in beweging is. En blijft. Daarom zijn wij er, als adviesbureau voor werk en mens.

Identiteit 

Wij adviseren, begeleiden en inspireren wanneer werk of arbeidsmarkt een uitdaging is. We nemen die uitdaging niet over, maar zetten de beweging in gang. Samen met jou. Want werken aan werk doe je met elkaar. Net als grote stappen zetten naar ontwikkeling en verandering. En naar werk dat werkt. Voor mensen, voor organisaties. 

Dappere visie

Inderdaad, dat vraagt om een beetje lef, om dapper zijn. Het vraagt ook om goede begeleiding en adviezen. Om slim netwerken en verbinden. En om een nuchtere kijk op zaken, gewoon zeggen waar ’t op staat. Dat brengt mensen, loopbanen en organisaties echt in beweging. Vooruit. 

Dat is onze ervaring, de optelsom van wat wij graag doen. En waar we goed in zijn – ook dat durven we best te zeggen. Samen zijn wij Bureau Dapper. Sterk in ons werk. Daarmee maken wij het verschil. In loopbanen, organisaties én levens. 

Kennis maken?

Marianne Regtop

Een energieke en progressie gerichte samenwerker en kwartiermaker met oog voor detail, humor en respect. Ik doorbreek graag ingesleten patronen en durf zaken aan de kaak te stellen. Dit doe ik op een directe en warme manier. Ik ben een aanpakker en een verbinder die gaat voor écht contact. 

Wij zijn
Bureau
Dapper.

Wij houden
van werk.
Samen
zijn wij
Bureau Dapper.

Agnes Tuin

Ik bouw snel een band op met de mensen en organisaties waarmee ik werk. Belangrijk want mensen maken het verschil in een organisatie. Oprechte interesse en creativiteit zijn de drijvende krachten achter de uiteenlopende opdrachten die ik uitvoer.

Vol vertrouwen werken we regelmatig samen met 

Maak kennis met Dapper

Heb jij een vraag, advies nodig, zijn er ontwikkelingen binnen jouw organisatie of wil je eens sparren? 

Je bent van harte welkom voor een kennismaking. Online of op locatie kan natuurlijk ook. Wat jij prettig vindt. We maken graag kennis met je! 

Kennis maken?

Kennis maken?

Binnen ons platform van zzp-ers binnen het werkveld personeel en organisatie werken wij samen, individueel en op interim basis aan vitaliteit, ontwikkeling, mobiliteit en duurzame inzetbaarheid. We hebben uitgebreide kennis en ervaring aan boord. We maken graag kennis!

Neem contact op